Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hvad er forskellen?
#1
Forskellen på Exodus og så mange andre servere du har spillet på.
Svar
#2
Hvordan kommer jeg igang?


Hvor du starter
Du starter i en gang, det første du skal er at lave en karakter, hvilket du gør i første cirkel. 
Når dette er gjort kan du gå frem til næste cirkel hvorefter du vil blive teleportet ind i spillet.

Nu skal du tjene penge
På serveren er det ret basalt at man skal have penge at leve for. Luksus koster også penge, det samme gør en uddannelse i USA.
Serveren tager udgangspunkt i de amerikanske love og setup. Modsat andre servere vil der her på serveren være nogle ting vi er nød til at fremhæve,
for at sikre alle får det bedste rp som muligt. Derfor skriver vi denne guide.

Hvordan bliver du mekaniker?
Du bliver en del af brand & redning. De har overtaget mekaniker delen. De henter bilerne og kører dem på værksted hvor de kan laves.

Hvordan bliver jeg guvernør?
Det sker automatisk efter et par uger. Så kan du opstille

Hvordan bliver byen bygget om?
Guvernøren kan bestille og ombygge dele af byen for byens budget.

Hvordan bestiller jeg ingeniører til at ombygge min grund?
Du køber en byggetilladelse hos guvernøren. Han kommer ud og godkender grunden og du betaler udgiften
Herefter kan du bede byens ingeniører om at komme ud og afgive tilbud på byggeprojektet og bygge din grund om.

Forskellen på US vs DK politi regler
Når vi snakker amerikansk setup, er der nogle radikalt andre regler for politiet i forhold til Danmark. En af de mest tydelige er at politiet i Danmark må foretage såkaldte rutinekontroller. Det må man så ikke i USA. I USA skal man observere bilen gøre noget ulovligt eller mistænkeligt. F.eks. kan det være du ser en mistænkt i bilen (mener du har set en) eller at de kører over linjerne, for stærkt, off road eller andre ting.

Når man laver stopper folk er det vigtigt at man som betjent oplyser som det første, HVORFOR man stopper vedkommende, derefter kan man begynde og undersøge hvem man har med at gøre. Bemærk betjente må stadigvæk ikke bare "gennemsøge" en person eller køretøj. Det handler om at få så meget rp ud af alle situationer som muligt og hvis civile er klar over at politiet ikke "bare" gennemsøger folks ting, er de også mere tilbøjelige til ikke at stikke af, hvilket skaber et realistisk billede af verdenssamfundet idag, hvor det ofte ses i politiprogrammer hvordan hardcore kriminelle hellere vil "roll the dice" i stedet for at tage flugten og med sikkerhed ryge i fængsel. Så dialog fremfor alt.

Du er blevet snuppet af politiet - Hvad nu?
Ja godt spørgsmål, i USA kører man med bail bond. Det gør vi også. Hvis du laver kriminalitet vil du blive sigtet efter disse paragrafer, og hver lovovertrædelse har en "værdi" altså en omkostning for samfundet. Hærværk kan f.eks. være dyre end at slå en person ned. Når alle dine sigtelser er udregnet vil du modtage en "bail". 
Hvis du f.eks. får en bail på $10.000 kan du betale bond på 10% (altså $1.000). Nej du kan ikke få en advokat til sigtelser.

- Du betaler ikke de 10% hvad så?
-> Så ryger du direkte til strafafsidning. Hvis du ikke har til 10% kan en ven måske hjælpe dig

- Du betaler de 10% hvad så?
-> Du får lov at gå. Politiet skriver en rapport, og du har nu 7 dage (IRL) til selv at opsøge domshuset og få udmålt din straf. Dommeren har adgang til KR og kigger sagen igennem og bedømmer din straf. Hvis du er uskyldig får du din bond tilbage. Her må du have advokat med, byen vil blive repræsenteret af dommeren som gennemser bevismaterialer og vurderer på sagen. Hvis dommeren finder bevisføringen mangelfuld kan han bede byen sende en betjent fra sagen til at bevidne sagen.
- Hvad så hvis du ikke møder op indenfor 7 dage?
-> Så vil vores bounty hunter team komme efter dig. De vil anholde dig når du bliver set og kører dig direkte i fængsel uden chance for at komme foran en dommer. Du har altså frihed under eget ansvar. En bounty hunter kan også besøge dig og lave kontrol for at sikre at du ikke er i besiddelse af våben, stoffer eller alkohol. Du må heller ikke befærde dig i kriminelle miljøer mens du er ude på bail bond. Bounty Hunters fungerer som en form for vejledning for dig, og kan hjælpe dig med de mest basale ting frem til din domsafsigelse. Først efter 7 dage vil dommeren "efterlyse" dig og bounty hunters vil aktivt jagte dig.


Udannelse - Getting started flow
Nedenfor kan du se at flow af hvordan en typisk ny spiller vil arbejde sig igennem livet. Det tager udgangspunkt i det virkelig liv og er gældende pr. 30 november 2018.
Læser du denne guide senere end denne dato skal du være opmærksom på at der kan være kommet nye uddannelser, jobtyper og kørekort til som ikke er repræsenteret på flow.

[Image: 7c3a6ef15f3407c4c487eca30f720bc0.png]
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)

Om Exodus RP

Velkommen til Exodus RP - Dansk hardcore roleplay i GTA V.

Start ud som en ny borger, tag en uddannelse og få et fedt arbejde.

              Nyttige links

              Brugerlinks

              Samarbejdspartnere